Uppdaterad 21 januari 08:19

21 januari 06:43, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.33 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

05.27 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 26 i Gislaved. Visade sig vara en bilist som kört av vägen och voltat. Ingen person skadad och ingen misstanke om brott. Det var halt på olycksplatsen.

06.10 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 576 mellan Burseryd och Smålandsstenar där en bilist kört av vägen. Ingen person skadades och ingen misstanke om brott.

06.15 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 31/47 i höjd med Björköby, Vetlanda. Polisen åker till platsen. En person fördes till sjukhus med ambulans. Polisen misstänker inget brott.

Nattens verksamhet har i huvudsak bestått av olika typer av kontroller men ingen av dessa har lett till några brottsmisstankar varför det inte finns några brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Polisen uppmanar trafikanter att ta det försiktigt i trafiken på grund av osäkert väglag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.