Uppdaterad 26 januari 06:24

25 januari 19:34, Olaga hot, Kungsbacka

Hot med motorsåg på bar vid Västra Villastaden i Kungsbacka.

Polisen får larm om att en man ska ha rusta in på en bar vid Norra Hamngatan med något i händerna som först beskrivs som en motorsåg, sedan som en lövblås. Uppgifterna går kraftig isär men då polisen hört ett flertal personer så är man övertygad om att mannen haft en motorsåg i handen, som var igång. Oklart om han riktar sågen mot någon speciell person. Gästerna på stället uppges ha flytt ut via bakvägen på baren.

Ingen person ska ha fått några fysiska skador. Polisen har troligen även fått fram uppgifter på en misstänkt man som nu eftersökts av polis. Den misstänkta mannen ska ha lämnat platsen i en personbil troligen i sällskap med ytterligare en man.

Händelsen rubriceras som olaga hot mot grupp. Ännu ingen gripen.

06.20 UPPDATERING
Under natten har en man i 40-årsåldern hämtats till förhör som misstänkt i ärendet. Efter förhöret anhölls han av åklagare. En motorsåg är tagen i beslag.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.