Uppdaterad 25 januari 21:33

25 januari 20:11, Mord/dråp, försök, Katrineholm

Skadad pojke förd till sjukhus.

18.35 Det kom larm om en skadad person i området Värmbol i Katrineholm. Personen skulle ha skadats av en eller flera personer utomhus med ett vasst tillhygge. Flera polispatruller åkte mot platsen.

Den drabbade, en pojke i tonåren, fördes till sjukhus med ambulans. Han kunde själv gå in i ambulansen. Ingen misstänkt fanns kvar på platsen.

Polisen sökte efter vittnen och tillkallade tekniker för en brottsplatsundersökning. Även hundpatrull har sökt efter spår på platsen.

Brottsplatsen ska vara ungefär där Källmogatan tar slut, nära korsningen med Stora Malmsvägen. Den som har sett något eller har andra uppgifter om händelsen bör ringa polisen på 114 14.

UPPDATERING 21.30: Brottsrubriceringen är försök till mord. Den drabbade har utsatts för stor fara genom att flera gånger ha skadats med ett tillhygge.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.