03 januari 04:50, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

00:31 Rattfylleri under påverkan av narkotika, Östersund.
Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil. Föaren misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika och olovlig körning. Föraren medtas för kroppsbesiktning. Nycklarna till personbilen omhändertas enligt Polislagen 24§.

02:11 Ringa narkotikabrott, Östersund.
En man, fördd 03, kontrolleras av polis. Mannen misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för kroppsbesiktning. Anmälan gällande ringa narkotikabrott upprättas.

02:48 Rattfylleri under påverkan av narkotika, Östersund.
Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika och misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika. I bilen färdas även en passagerare som misstänks för narkotikabrott, eget bruk. Båda personerna medtas för kroppsbesiktning.

03:36 Rattfylleri, Östersund
Polispatrull skickas till Odenslund med anledning av vittnen som observerat en påverkad person köra en personbil. Polispatrull kontrollerar föraren, en kvinna född -05, som misstänks för olovlig körning och rattfylleri. Föraren medtas för kroppsbesiktning och överlämnas sedan till vårdnadshavare.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.