03 januari 07:45, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

04:17 Polis larmades till en butik på Hagagatan i Gislaved med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. När väktare och polis kom till platsen fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. En ruta till butiken hade krossats. I nuläget är oklart om något har tillgripits i samband med händelsen.

05:50 Polis larmades till en butik på Hästhovsvägen i Jönköping med anledning av ett inbrottslarm. En ruta till lokalen hade krossats. Vad som har stulits är oklart. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas, i nuläget finns det ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.