04 januari 07:44, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning.

00:04 Brand, Örnsköldsvik: Polisen larmas till en fullt utvecklad brand i en obebodd villa i Bjästa. Ingen person skadas vid branden.

Då det är oklart hur branden har startat spärras platsen av för teknisk undersökning.

En anmälan gällande mordbrand upprättas. Det finns i nuläget ingen misstänkt i ärendet.

00:29 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Sundsvall: Polisen får samtal om att en bil stulits på Norrmalm. Bilen påträffas på en parkering. Ingen person befinner sig i bilen. En brottsplatsundersökning genomförs innan bilen återlämnas till ägaren.

En anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

02:38 Vapenbrott, Härnösand: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Bondsjöstaden. Vid kontrollen påträffas vapen samt misstänkt narkotika som tas i beslag.

En man i 30-årsåldern i bilen grips. Han släpps efter förhör. En anmälan gällande vapenbrott, brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott upprättas.

05:07 Narkotikabrott, Härnösand: Vid kontroll av en person i centrum påträffas misstänkt narkotika. En anmälan gällande ringa narkotikabrott, innehav, upprättas.

06:37 Viltolycka, Timrå: Personbil kolliderar med rådjur på Lundevägen, Bergeforsen. Inga personskador.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.