04 januari 21:59, Rån, Nässjö

Två gripna efter personrån.

18:19 Polisen larmades till Rågången i Nässjö med anledning av ett personrån. Flera gärningsmän kom fram till en man i 20-årsåldern som var sittandes i en bil. Genom hot med ett vapenliknande föremål tilltvingade sig gärningspersonerna killens märkeströja. Den drabbade killen har inte skadats fysiskt.

Flera polispatruller har varit på plats och sökt efter gärningspersonerna. Klockan 19:19 greps en man efter att polisens hundförare med hund fått upp ett spår i en skogsdunge i närheten av brottsplatsen. Klockan 19:46 greps ytterligare en man i en lägenhet. De båda gripna är i 20-årsåldern och misstänkts för grovt rån. De fördes till polisstationen för förhör. Gods som kan kopplas till rånet har anträffats och tagits i beslag. 

22:00 De båda gripna männen är fortfarande gripna. Imorgon bitti kan information lämnas om de har anhållits av åklagare eller inte. I nuläget finns det inga per uppgifter att lämna.
  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.