05 januari 18:32, Misshandel, grov, Töreboda

Man knivskuren i lägenhet, gripna misstänkta även för rån på Systembolaget.

Polis skickas till en lägenhet i centrala Töreboda, varifrån en man ringt och uppgett att han blivit knivskuren i en arm. Detta ska enligt mannen ha skett i en grannlägenhet. Polispatrull anträffar tre personer i den aktuella lägenheten, samt en väska med alkohol som misstänks komma från ett rån i motvärnsfall som tidigare på kvällen skett på Systembolaget på Kyrkogatan.

Överfallslarm inkom från Systembolaget efter att en kvinna tillgripit flaskor från butiken, varefter en man slagit till en av personalen på armen med en flaska. Detta i samband med att man försökt att hindra kvinnan från att lämna butiken.

Två av de personer, en man och en kvinna, som polis nu anträffar i lägenheten grips som misstänkta för rån i motvärnsfall samt för knivskärningen. Den knivskurne mannen tillses av ambulans men behöver inte föras med för fortsatt vård.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.