06 januari 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 60 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:35 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Borgs kyrka i Norrköping där en bil brann på en parkering. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

04:41 Polisen larmades till en restaurang i Åby, Norrköping, med anledning av ett inbrott. En ruta till lokalen hade krossats. Flera polispatruller involverades i ärendet men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att upprättas. Bland annat ska alkohol stulits.

06:39 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Rydsvägen i Linköping med anledning av en trafikolycka. En bilist hade kört in i en stolpe. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.