07 januari 07:10, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 35 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:49 Polis larmades till Olsbergs Arena i Eksjö med anledning av att ungdomar ska ha buskört på en parkering där. En av bilarna ska också ha dragit en person bakom sig på stjärtlapp. En polispatrull åkte till aktuell plats och pratade med ett gäng ungdomar om det olämpliga och farliga med att åka bakom en bil på det sättet.

23:03 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an i höjd med Vaggeryd efter larm om en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en lastbil ha kört av vägen. När polispatrull anlänt till platsen kallades en bärgare dit. Föraren av lastbilen, en kvinna i 20-årsåldern, ska initialt ha klarat sig utan personskador. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.