07 januari 07:10, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 40 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. En person har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut:

01:33 Polis larmades till ett lägenhetshus på Årbygatan i Eskilstuna med anledning av att boende i området hört ett bankande ljud från trapphuset. När polispatrull kom dit visade det sig att tre förråd blivit uppbrutna. Polisen har genomfört allmän spaning men i nuläget finns ingen misstänkt och det är oklart vad som stulits. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolycka utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.