07 januari 20:11, Trafikolycka, vilt, Västerbottens län

Västerbotten, anmälda viltolyckor.

17:18 E4 Ånäset, olycka där en ren och en lastbil var inblandade. Inga personskador, men renen dog och berörd sameby kontaktas.

17:21 Badviken, Vilhelmina. En pickup och en älg var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Älgen lämnade platsen och eftersöksjägare kontaktas.

17:35 Bullmark, Umeå. En ren och en personbil var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Det är oklart hur det gick för renen och berörd sameby kontaktas.

17:54 Länsväg 370, Malå. En ren och en personbil var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Det är oklart hur det gick för renen och berörd sameby kontaktas.

19:59 Brännlund, Malå. En ren och en personbil var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Renen är död och berörd sameby kontaktas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.