07 januari 20:49, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

Jämtland, anmälda viltolyckor.

16:13 E45 Hallviken, Strömsund. En personbil och ett okänt antal renar var inblandade i en olycka, som inte resulterade i personskador. Det är oklart hur det gick för renarna. Berörd sameby är kontaktad.

16:42 Väg 342 Gäddede, Strömsund. Två rådjur och en personbil var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Det är oklart hur det gick för rådjuren och eftersöksjägare kontaktas.

16:54 Linsell, Härjedalen. En ren och en lastbil var inblandade i olyckan. Inga personskador, men renen dog och berörd sameby kontaktas.

18:14 Länsväg 711 i trakten av Bräcke. En personbil och en älg var inblandade. Inga personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera älgen.

18:43 Länsväg 763 Fyrås, Strömsund. Ett rådjur och en personbil var inblandade. Inga personskador. Det är ovisst hur det gick för djuret och eftersöksjägare kontaktas.

20:29 Väg 610 Ås, Krokom. En personbil och ett rådjur var inblandade. Inga personskador. Det är oklart hur det gick för rådjuret och eftersöksjägare kontaktas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.