08 januari 07:17, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:08 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Alnön med anledning av en misshandel. En man misstänks ha misshandlat och hotat en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. Mannen, som är i 35-årsåldern, greps av polis misstänkt för misshandel och olaga hot. Han anhölls av åklagare efter förhör.

22:48 Våld/hot tjänsteman, Sundsvall
Polis beordras till Nacksta för att kontrollera en man. Mannen grips av polispatrull misstänkt för hot mot tjänsteman. Han misstänks också för ringa narkotikabrott. Mannen släpptes fri efter förhör.

00:09 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på E4 i höjd med Bredsand. Patrullen fattar misstanke om att föraren, en man i 70-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen upprättas.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.