09 januari 08:17, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan 22 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat 73 ärenden som rör Jönköpings län. Fyra personer har gripits för brott, se nedan. Två personer har omhändertagits för rattfylleri eller fylleri.

00:06 Polisen larmades till en bostad i Bredaryd i Värnamo kommun med anledning av bråk. En man hade kommit hem till en kvinna som han tidigare hade haft en relation med. Han hade trängt sig in i bostaden och var verbalt aggressiv. Mannen, som är i 30-årsåldern, greps misstänkt på plats misstänkt för hemfridsbrott och skadegörelse. Mannen släpptes efter förhör. Ingen har kommit till fysisk skada.

-

01:12 Polisen larmades till en bostad i Gislaved med anledning av bråk i en bostad. En man i 65-årsåldern greps misstänkt för misshandel av en kvinna som han lever i en relation med. Kvinnan hade troligen en fraktur och fördes till sjukhus med ambulans. Mannen släpptes efter förhör men misstanken om misshandel kvarstår.

-

23:29 Polisen larmades till Sotåsgatan i Huskvarna med anledning av pågående skadegörelse på en parkerad bil. Polisen pratade med bilägaren och vittnen till händelsen och kom fram till identitet på en misstänkt. Två män greps i en lägenhet i centrala Jönköping klockan 01:20. De misstänks för skadegörelse och olaga hot. De inblandade känner varandra sedan tidigare.

-

02:18 Polisen larmades till riksväg 30. Mellan Hok och Stigamo hade en lastbil med släp vält. Det var mycket halt på platsen och lastbilen hade fått sladd och släpet välte. Föraren av lastbilen är oskadd och det finns ingen misstanke om brott. Klockan 04:19 var lastbilen bärgad från platsen och polisen lämnade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.