01 juli 07:51, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson, som är i tjänst till klockan 15:00. Övriga tider besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:25 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på länsväg 732, Nydala i Värnamo. Föraren, en man i 50-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Det visade sig att det fanns verktyg i bilen samt att bilen hade falska registeringsskyltar. Mannen greps. Han är misstänkt för drograttfylleri, förberedelse till stöld samt märkesförfalskning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.