10 juli 07:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg, som är i tjänst till klockan 15:00. Övriga tider besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 95 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:28 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka på Nannylundsgatan i Eksjö. Enligt initiala uppgifter skulle två personbilar ha kolliderat. Minst två personer ska ha förts till sjukhus med ambulans, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget. En av förarna fick böter för att inte ha iakttagit väjningsplikt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.