10 juli 07:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg, som är i tjänst till klockan 15:00. Övriga tider besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 75 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:48 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Forsbomsgatan i Eskilstuna. Det var en parkerad bil som brann. Ingen person ska ha skadats. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättades.

02:34 Ett SOS-larm inkom till polisen om en brand på Lingonvägen i Vingåker. Det var en rishög som brann. Ingen person ska ha skadats. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättades.

04:17 Polisen larmades till en arbetsplats i centrala Flen med anledning av en olycka. En man, som är i 30-årsåldern, hade skadat ena armen i en maskin. Mannen fördes till sjukhus med ambulans, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. En anmälan gällande vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka har upprättats.

04:43 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Ärlavägen i Eskilstuna med anledning av en trafikolycka där en personbil och en älg var inblandade. Två personer fördes till sjukhus med allvarliga skador. Olyckan kommer att uppdateras i en separat text när det finns mer information att lämna.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.