10 juli 15:19, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning över nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

23:15 Tillgrepp av fortskaffningsmedel,  Halmstad.
Uppgifter inom till polisen om ett tillgrepp av en motorcykel, föraren hade setts bete sig irrationellt på en bensinstation på Strandvallen i Halmstad. Polisen åkte till platsen och kunde där kontrollera föraren. motorcykeln misstänktes vara stulen och föraren en man 35-årsåldern misstänktes för drog rattfylleri samt narkotikabrott eget bruk. Ägaren till motorcykeln kom till platsen han ville inte anmäla stölden, troligtvis hade han lånat ut motorcykeln till misstänkt. Den misstänkta mannen omhändertogs för kroppsbesiktning angående de narkotika relaterade brotten.

23:23 Brand, Halmstad.
Räddningstjänst och polis larmades om en brand i en båt på Småbåtsgatan i Halmstad. I branden totalförstördes båten inga personer skadades i samband med branden. Vid branden ska båten enligt uppgifter stått på land. En anmälan om brand utan misstanke om brott upprättades av Polis.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.