11 juli 08:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Norrbotten, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-08:00, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även kontrollerat ett flertal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

I övrigt:

Kl 02:20, Piteå

Polis kontaktas gällande misshandel utomhus. En man i 25-årsåldern grips, misstänkt för att ha misshandlat en kvinna han har en relation med.

Mannen anhålls senare efter beslut från åklagare.

 

Kl 02:46, Arvidsjaur

Samtal inkommer gällande två män som slåss.

Polis åker till platsen. Förhör hålls och två anmälningar gällande misshandel upprättas.

Kl 03:04, Luleå

Polis beordras till en mack med anledning av en bilstöld. En person har kört iväg med bilen, men en stund senare kommit tillbaka.

Misstänkt person, en man i 25-årsåldern, grips. Han misstänks för grovt rattfylleri och tillgrepp av fortskaffningsmedel. Han misstänks också för vållande till kroppsskada då en person blivit påkörd i samband med att bilen körts från platsen. (Det finns inga uppgifter om att någon ska ha behövt föras till sjukvården).

Flera förhör hålls med vittnen. Förhör ska även hållas med misstänkt efter att han nyktrat till.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.