14 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning över nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

00:35 Arbetsplatsolycka, Göteborg
En man skadades i en arbetsplatsolycka på Ja Prippsgata i Göteborg. Mannen som är lastbilschaufför fick en balk i huvudet och skadades i huvudet. Mannen blödde från huvudet men var vid medvetande. Han fick föras med ambulans till sjukhus för vård. Anmälan om arbetsplatsolycka upprättades.

01:19 Grov stöld, Brunnsparken
Polis vinkades in av en kvinna i Brunnsparken, Kvinnan som är i 50-årsåldern uppgav för patrullen att hon rånats på sin mobiltelefon 15 minuter innan i Brunnsparken. Polispatrullen lyckades få ett spår på en misstänkt gärningsman och kunde omhänderta en man i 25-årsåldern vid Beryllgatan. Anmälan om grov stöld upprättades.  

05:12 Bedrägeri, Göteborg
Skyddsvakter för Göteborgshamn har hittat skimmningsutrystning på en bensinstation vid Ytterhamnsvägen i Göteborg och de kontaktade polisen. En Polispatrull har åkt till platsen för att spårsäkra platsen och beslagta utrustningen, en utredning om misstänkt bedrägeri är påbörjad. Ingen misstänkt gripen i nuläget.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.