14 juli 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner Thomas Agnevik samt Johnny Gustavsson och till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden mellan 22:00 och 07:00 som rör Östergötlands län. Ingen har gripits.

I övrigt har polisen utfört ett antal fordonskontroller och hanterat viltolyckor utan personskador med hjort och rådjur. Dessutom har vi utan framgång försökt utreda ett fall av misshandel i Norrköping. Målsägaren var inte intresserad av att medverka.

Skadegörelse på polisbil

22:05 En polispatrull  fick ett däck på sin bil sönderskuret på Timmermansgatan i Hageby. Bilen bärgades från platsen. Patrullen gör en anmälan om blåljussabotage.

Bilbrand i Hageby

03:46 Polis och räddningstjänst kallades till Bäckgatan i Hageby där två bilar brann. Inga misstänkta personer fanns kvar på platsen. Polisen misstänker att branden var anlagd och skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.