17 juli 07:37, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00.00-07.00, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Åtta personer har omhändertagits för fylleri, varav två misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:04 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till en adress i Örnsköldsvik med anledning av misstänkt misshandel. Förhör hålls med en kvinna som uppger att hon blivit misshandlad av två personer. En anmälan upprättas.

02:39 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Sundsvall. Bilen är avställd och det råder brukandeförbud. Föraren, en man, saknar körkort och misstanke uppstår om att han är påverkad. Han får följa med för provtagning. En anmälan ska upprättas gällande misstänkt rattfylleri, ringa narkotikabrott, eget bruk, samt grov olovlig körning.

05:48 Stöld/inbrott, Sundsvall
Polis beordras till Skönsberg, Sundsvall, med anledning av inbrott i en lägenhet. Ingen misstänkt person anträffas, en anmälan ska upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.