18 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Sammanställning av polisinsatsen med anledning av den inställda bilträffen Wheels & Wings i Falkenberg.

Inledningsvis användes samma taktik som dagen innan och stora delar av centrala Falkenberg spärrades av. Avspärrningarna avvecklades successivt under kvällen. Senare på kvällen stängde polisen av infarterna till Tank och Bank och ICA Skrea Strand och personer och fordon som befann sig på parkeringarna avvisades. 

Under kvällen har det skett spontancruising runt om i Falkenberg, med långa bilköer som följd. Främst har köbildning skett vid Peter Åbergs väg och på Strandvägen. Stämningen har ansetts vara god. 

Även inne i centrala Falkenberg samt ute vid McDonalds samlades mycket folk, men även där ansågs stämningen som god. 

3 st LOB

2 st PL 13§ - avlägsnande

2 st ringa narkotikabrott

1 anmälan om misshandel 

Flertalet o-bot skrivna

 

23.26 Varberg, grov misshandel
Vid Sjöallén har två kvinnor i 30-årsåldern blivit nersparkade av två 17-åriga pojkar. En av kvinnorna körs till sjukhus av kompisar med skador i ansiktet. Den andra kvinnan hade skador i ena benet. Oklart om hon åkt till sjukhus. Flera vittnen pekar ut pojkarna som grips misstänkta för grov misshandel.

05.08 Halmstad, trafikolycka m.m.
På Norra Infartsleden har det inträffat en singelolycka med bil. Inga personskador. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för grov olovlig körning samt drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.