18 juli 07:55, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tio personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:57 Våldsamt motstånd, Åsele
Polis beordras till en festplats i Åsele med anledning av att en man hade betett sig aggressivt när ordningsvakter avvisade honom. Mannen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB), han misstänks för våldsamt motstånd och anmälan ska upprättas.

02:31 Misshandel, Umeå
Polis beordras Väst på stan i Umeå med anledning av bråk vid en busskur. Två män är inblandade. En man grips och anhålls senare av åklagare. Han misstänks för grov misshandel. Den andre mannen förs till sjukvård.

05:00 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till en camping i Skellefteå med anledning av misshandel. En man grips, misstänkt för att ha misshandlat en kvinna. De har en relation. Förhör hålls och en anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.