19 juli 07:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 20-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut:

23:45 Polis larmades till en lägenhet i Nässjö med anledning av ett inbrott. Någon gång under söndagseftermiddagen/kvällen ska tjuven/tjuvarna ha tagit sig in genom ett fönster som stod öppet. Anmälaren märkte detta när hon kom hem. I nuläget finns ingen misstänkt. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning och en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. Stöldgodset ska bland annat ha varit smycken.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, två viltolyckor utan personskador (rådjur) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.