02 juli 06:00, Övrigt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning över nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler


01:36 Försök till stöld, Stöld, Göteborg.
Polis larmades till Brunnsbotorget med anledning om att två gärningsmän ska ha borrat i en bankomat på platsen. Vittnen hade sett hur två personer borrat i uttagsautomaten och var inne med nästan hela armen i maskinen. Polisen var snabbt på plats och kunde konstatera att någon hade borrat i uttagsautomaten. Polisen gjorde en kontroll av närliggande maskiner utan resultat. gärningsmännen ska han lämnat platsen på moped.  varför ett eftersök av personerna och mopeden gjordes utan resultat.

02:01 Försök till stöld, Olovlig körning. Göteborg.

Polis larmades om pågående bilinbrott på Apelsingatan i Göteborg. en anmälare hade på platsen sett misstänkta personer göra inbrott i bilar i området. Polisen var snabbt på plats och kunde efter en stunds sökande en bit ifrån platsen på OKQ8 Bärnstensgatan säkra två personer som stämde in på uppgifterna. Männen som är i 25- och 23-årsåldern misstänktes för försökt till stöld den äldre av de två misstänktes även för grov olovlig körning.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.