02 juli 07:32, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:06 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till Granloholm med anledning av skadegörelse i en aktivitetspark. En man misstänks för skadegörelse genom brand. Mannen skjutsas hem av patrullen, förhör hålls och en anmälan gällande skadegörelse genom brand ska upprättas.

22:48 Trafikolycka, Härnösand
Polis kallas till Bondsjöstaden, Härnösand, med anledning av en singelolycka. Det finns inga uppgifter om personskador. Polis håller förhör med föraren och en anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott ska upprättas.

00:14 Stöld, Sundsvall
Polis beordras till en adress på Alnö där ett elverk uppges saknas från gården. Ingen misstänkt person anträffas. En anmälan gällande stöld upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Vid ena olycka uppges att personskador uppstått, men det finns inga ytterligare uppgifter gällande det.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.