20 juli 08:05, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

23:18 Polis larmades till en camping i Gnosjö med anledning av bråk och skrik från en stuga. Väl på plats greps en man i 30-årsåldern. Han är i nuläget misstänkt för misshandel, barnfridsbrott och ringa narkotikabrott för eget bruk. Målsägande, en kvinna i 30-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård för sina skador.

04:33 Polis och ambulans beordrades till länsväg 943 strax utanför Tenhult med anledning av att en bil kört in i ett träd och tre personer sågs sedan lämna bilen efter smällen. Polispatrull på plats letade efter de tre personerna och alla anträffades. Vid kontroll visade det sig att föraren var minderårig. Föraren, en kille i övre tonåren, blev misstänkt för olovlig körning och olovligt brukande. Han klagade också på smärta i ryggen och fördes till sjukhus med ambulans för en kontroll. De två passagerarna, också killar i övre tonåren, behövde inte vård.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.