Uppdaterad 20 juli 08:06

20 juli 08:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut:

01:46 SOS-larm inkom till polisen om att en parkerad bil brann på Stationsvägen i Skärblacka, Norrköping. Väl på plats visade det sig att bilen stulits från en adress i Linköping. En anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel samt skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor utan personskador, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.