21 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

Misshandel i relation, Polisområde Halland
Under natten har en kvinna larmat polisen efter att ha blivit misshandlad i sin bostad av en man som hon är tillsammans med. Hon har bl a blivit slagen i ansiktet. När polisen kommer fram har mannen lämnat bostaden och är ännu inte gripen. En anmälan om grov misshandel har upprättats.

00.12 Tvååker, skadegörelse
I centrala Tvååker hörde ett par hur någon var utanför deras bostad. När de gick ut fick de se att någon skurit sönder däcken på deras bil. Ingen person kvar på platsen. Polisen har varit på plats och skrivit en anmälan om skadegörelse. Ingen gripen.

00.12 Varberg, våld mot tjänsteman
På Apelvikens camping har en kvinna i 40-årsåldern varit stökig inne på området. När en ordningsvakt skulle lugna ner henne satte hon sig till motvärn och ordningsvakten fick ringa polisen. Hon har anmälts för ofredande mot två personer på campingen samt våld samt förgripelse mot tjänsteman. Kvinnan blev inte frihetsberövad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.