22 juli 05:58, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

03.35 Rattfylleri, Fredriksberg, Falköping. Polis ska stanna en personbil för kontroll, där föraren väljer att inte stoppa. Efter ett förföljande stannar bilföraren, en man, och han kan säkras av polis. Mannen visar tecken på narkotikapåverkan, och bilen visar sig vara tillgripen. Han grips som misstänkt för rattfylleri, tillgrepp av fortskaffningsmedel samt stöld.

01.09 Stöld genom inbrott, Varekil. Polis skickas till banken i Varekil, efter att larm utlösts från byggnaden. En inringare uppger att hon hört glaskross från banken. En anmälan stöld genom inbrott skrivs, någon misstänkt finns inte kvar när polis anländer.  Det är okänt vad som är tillgripet i samband med inbrottet.

04.42 Brand, Surbrunnsgatan, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till Surbrunnsgatan. där det brinner i en uteservering. Branden släcks och en anmälan skadegörelse genom brand skrivs. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.