24 juli 09:15, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23:43 Rattfylleri, Sundsvall
I samband med att en patrull ska stanna och kontrollera en fyrhjuling på en ort i Sundsvalls kommun så kör föraren in i den stillastående polisbilen. Föraren, en man, blåste därefter positivt i patrullens sållningsinstrument. På fyrhjulingen färdades även två barn. Inga personer skadades i samband med händelsen. Mannens körkort samt nycklarna till fyrhjulingen omhändertogs. En anmälan om grovt rattfylleri och skadegörelse har upprättats.

00:58 Trafikolycka personskada, Kramfors
Polis kallas till Sjöbysjön, Jättesta, med anledning av en singelolycka. En A-traktor har kört av vägen och därefter voltat. Tre personer färdades i bilen och de fick samtliga föras till sjukhus för vård. En anmälan om trafikolycka har upprättats, ingen person har i nuläget delgivits misstanke om brott.

01:40 Narkotikabrott, Sundsvall
En person misstänks för narkotikabrott efter att en patrull vid en kontroll funnit misstänkt narkotika.

01:51 Misshandel, Örnsköldsvik
En ordningsvakt ringer in till polisen med anledning av en misshandel på en krog. Både målsägande, misstänkt och ett vittne finns kvar på platsen. En patrull kallas dit och upprättar en anmälan om misshandel.

02:01 Brand, Örnsköldsvik
Polis kallas till en adress i Husum med anledning av en brand i ett garage. Tre bilar har totalskadats i samband med branden, två av dem stod parkerade utanför garaget och en inuti garaget. Även garaget är totalskadat. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Förhör har hållits med målsägande, vittne och fastighetsägare. En anmälan om grov skadegörelse har upprättats då det i nuläget finns misstanke om att branden kan vara anlagd.

02:08 Bråk, Härnösand
Polis kallas till centrala Härnösand efter samtal om en berusad man som är utåtagerande mot andra personer. Mannen omhändertas för fylleri.

02:20 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis kallas till en ort utanför Örnsköldsvik efter samtal om bråk i en bostad. En anmälan och en motanmälan om misshandel har upprättats.

06:02 Misshandel, Härnösand
Polis kontaktas med anledning av en person ska ha blivit slagen under ett bråk på en fest på en adress i centrala Härnösand. En anmälan om misshandel har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.