25 juli 06:57, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

En relativt normalstökig helgnatt i Örebro län. En del stök i krogmiljö.

23.50 Hallsberg. Anmälan om grov misshandel och skadegörelse efter att en person i tjugofemårsåldern påträffats med skador i samband med ett misstänkt inbrott och bråk på en adress i centrala Hallsberg.

01.09 Bångbro, Ljusnarsberg. Anmälan om vållande till kroppsskada. En person ska ha ådragit sig skador i ansiktet av ett exploderande bildäck.

03.43 Örebro. En person anmäler ett rån som ska ha skett  i centrala Örebro. Målsägaren ska ha tvingats att swisha summa pengar till en okänd person.

04.36 Örebro. Patrull rycker ut på pågående inbrott på privatadress. På plats konstaterar inbrott, oklart vad som stulits. Patrull genomför brottsplatsundersökning. 

04.10 Askersund. Larm om större bråk på parkering i centrala Askersund. Polis till platsen som konstaterar att flera grupperingar har bråkat med varandra. Ingen vill dock göra polisanmälan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.