27 juli 08:05, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Johnny Gustavsson och Thomas Agnevik. Vi finns på plats till 15:00.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Polisen har i övrigt hanterat fall rörande psykisk ohälsa, misshandel samt stölder av mindre omfattning.

Misshandel i Tranås

01:31 En man misshandlades vid järnvägsstationen.  De misstänkta personerna eldade sen upp målsägandes tillhörigheter efter att han flytt från platsen. 

Polisen kunde senare finna den misstänkta personen i en bostad och kommer att skriva en anmälan om misshandel och skadegörelse. Den misshandlade behövde ej uppsöka sjukhus.

Inbrott i butik

02:13 Polis kallades till ett pågående inbrott på Herkulesvägen i Jönköping.  När vi kom till platsen fanns inga gärningsmän kvar.  Patrullen bara kunde konstatera att inbrott hade skett.  Platsen är avspärrad i vänta på brottsplatsundersökning.  Det är ännu oklart vad som stulits.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.