Uppdaterad 28 juli 07:45

27 juli 22:22, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Urval och sammanfattning från nattens händelser.

23:25 Trafikolycka E14 Storlien. 

Två mcförare som enligt uppgift kört in i varandra på oklart sätt. Rtj och amb på plats. Oklara personskador.

Uppdatering 07:44 av presstalesperson Åsa Mjörndal:

Inget brott misstänks i samband med olyckan ovan.

23:34 Häleri, Östersund: I samband med att polispatrull kontrollerar en cyklist framkommer att cykeln är anmäld stulen. Cykeln tas i beslag och en anmälan gällande häleri upprättas.

23:43 Knivlagen, Östersund: I samband med kontroll av en person i centrum påträffas en kniv. En anmälan gällande brott mot knivlagen upprättas.

00:53 Skadegörelse, Åre: Polispatrull beordras till Åre torg med anledning av en misstänkt skadegörelse. Okänd gärningsperson har slagit sönder en ruta på bergbanan. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

05:32 Inbrott, Östersund: Polispatrull beordras till Torvalla med anledning av ett misstänkt inbrott i en matbutik. Okänd gärningsperson har tagit sig in i butiken genom att krossa rutor. Det är i nuläget oklart vad som tillgripits. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

Övrigt: En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.