Uppdaterad 28 juli 07:29

27 juli 22:46, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Urval och sammanfattning från nattens händelser.

Uppdatering 07:28 (av presstalesperson Åsa Mjörndal):

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. En av dessa misstänks även för försök till våld mot tjänsteman.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke samt hanterat ärenden relaterade till psykisk ohälsa.

Här följer ett urval av nattens händelser:

03:36 Drograttfylleri, Härnösand: Vid stopp och kontroll av en personbil på E4 misstänks föraren, en man, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Förhör hålls och en anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott (eget bruk) upprättas.

03:45 Viltolycka, Örnsköldsvik: Polisen får samtal om att en personbil kolliderat med ett rådjur på väg 1075, nordväst om flygplatsen. Inga personskador rapporteras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.