Uppdaterad 30 juli 07:05

29 juli 06:49, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Christer Fuxborg.

22:20, misshandel, Partille
En förare i en personbil blir beskjuten med grön laser när hon kommer körande i sin bil. Ytterligare en person som stod och väntade blev beskjuten med grön laser. En patrull åker till platsen, men utan att hitta någon gärningsperson. En anmälan om misshandel är upprättad.

23:47, trafikolycka, Skövde
Föraren av en a-traktor väjer för ett djur och fordonet hamnat upp och ner på vägen i Väring. Ytterligare en person är i fordonet. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Enligt uppgift lindriga skador. A-traktorn bärgas från platsen.  Patrullen upprättar en anmälan om olovlig körning.

22:55, trafikolycka, Herrljunga
Föraren av en personbil har kört in i ett räcke på länsväg 181 i höjd med Myrebäcken. Ambulans och polis larmas till platsen. Inga uppgifter om skadeläget. En anmälan om trafikolycka är upprättad.

23:13, misshandel, Göteborg
Vi får in ett samtal om en man som blivit slagen i ansiktet och blöder vid Järntorget. Ambulans och polis larmas till platsen. Mannen först med ambulans till sjukhus. Polis söker av området, utan att anträffa någon gärningsperson. En anmälan om misshandel är upprättad.

Uppdatering: En patrull hittar 00:17 en person som stämmer in på signalementet från misshandeln. Personen grips misstänkt för misshandel.

00:18, trafikolycka, Stenungsund
Vi får larm om en bil som fått vattenplaning på E6 vid Stenungsundsmotet. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Inga uppgifter om allvarliga skador. Vägen spärras av i samband med bärgningsarbetet. Patrullen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

03:13, rattfylleri, Bollebygd
En patrull stoppar en bil på Stationsvägen i centrala Bollebygd. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri. Patrullen hittar även narkotika och föraren är även misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.