29 juli 07:22, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:12 Viltolycka, Sundsvall: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 86 i höjd med Västloning. Inga personskador rapporteras.

22:13 Brand, Sollefteå: Polispatrull beordras till Helgum med anledning av en brand i en lägenhet. En person uppges ha andats in rök, men har inte behövt föras med ambulans till sjukvård. Lägenheten spärras av för teknisk undersökning.

23:32 Trafikbrott, Örnsköldsvik: A-traktorförare i centrala Örnsköldsvik får ordningsbot för felaktig belysning framåt. Vårdnadshavare kontaktas.

23:45 Trafikbrott, Örnsköldsvik: Bilförare på E4, Själevad, får ordningsbot för otillåten solfilm på sidorutorna.

00:17 Misshandel, Sundsvall: Polispatrull beordras till en adress i Sundsvalls kommun där en man uppges ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Förhör hålls och en anmälan gällande ringa misshandel upprättas.

02:33 Misshandel, Sundsvall: Polisen larmas till en krog i centrala Sundsvall med anledning av ett bråk/slagsmål mellan flera personer. En man i 35-årsåldern grips misstänkt för misshandel och en anmälan upprättas.

04:30 Trafikolycka, Örnsköldsvik: Larm inkommer via SOS om en singelolycka där en A-traktor kört i diket i Trehörningsjö. Föraren förs med ambulans till sjukvård med oklart skadeläge. Polisen kommer under dagen att arbeta med ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.