03 juli 07:34, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Nio personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:28 Olaga intrång, Sundsvall
Polis beordras till ett utebad i Sundsbruk med anledning av att det befinner sig ett antal ungdomar där utan lov. Fyra tonåringar rapporteras för olaga intrång och polis kontaktar vårdnadshavare. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

22:55 Olaga hot, Sundsvall
Polis beordras till en adress i Sundsvall med anledning av bråk. Två män är inblandade. Ena mannen misstänks för olaga hot och avvisas från platsen. En anmälan ska upprättas.

23:36 Brand, Härnösand
Polis beordras till en adress i Gådeåstaden med anledning av brand/röklukt i en källare i ett flerfamiljshus. En anmälan upprättas gällande allmänfarlig vårdslöshet. Det finns ingen känd misstänkt person.

00:30 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Örnsköldsvik. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri ska upprättas.

02:21 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Samtal inkommer om ett inbrott i en kiosk i Örnsköldsvik. Åverkan har gjorts på en entrédörr. Polis beordras dit. En anmälan gällande försök till inbrott ska upprättas.

02:23 Brand, Örnsköldsvik
Det kommer ett larm om att det brinner i en virkeshög intill en skola i Örnsköldsvik. Det visar sig att fönster på skolan är krossade. En anmälan ska upprättas gällande skadegörelse genom brand och skadegörelse.

05:15 Misshandel, Kramfors
Polis beordras till en adress i Kramfors kommun med anledning av misshandel. En man och en kvinna är inblandade. Förhör hålls och en anmälan och motanmälan gällande misshandel ska upprättas.

En viltolycka i Sundsvall kommun har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.