03 juli 08:18, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

I Umeå har polisen bland annat arbetat med trafik och synlighet i centrum. Vid trafikkontrollerna har böter utfärdats gällande bland annat hastighetsöverträdelser, ett körförbud samt till en taxiförare som kört mot enkelriktat och haft felaktighet i sin tidbok. 

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:56 Trafikolycka, Umeå
Polis beordras till Alvik med anledning av en singelolycka med en motorcykel. Föraren förs till sjukvård med ambulans. Polis håller förhör och en anmälan ska upprättas.

00:30 Trafikbrott, Lycksele
På Norrmalm i Lycksele utfärdas en ordningsbot (böter) gällande hastighetsöverträdelse.

01:41 Ofredande, Lycksele
Polis beordras till en camping i Lycksele med anledning av bråk. En man avvisas från platsen, förhör hålls och en anmälan gällande ofredande ska upprättas.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.