30 juli 07:24, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Totalt tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:32 Olaga intrång, Sundsvall
Polis beordras till Kvissleby efter samtal från en väktare. Enligt initiala uppgifter ska en person olovligen befinna sig på ett inhägnat område. Ingen person anträffas på området och en anmälan gällande olaga intrång upprättas.

01:12 Olaga intrång, Sundsvall
Polis beordras till Norra Järnvägsgatan efter ett kameralarm. Tre personer, två män och en kvinna, har setts befinna sig i ett parkeringsgarage. När patrull kommer till platsen omhändertas två av dem med stöd av lob, lagen om omhändertagande av berusade personer. Samtliga misstänks initialt för olaga intrång. De misstänkta är i 30-40-årsåldern.

02:23 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan med anledning av ett bråk. En man i 30-årsåldern misstänks ha slagit en man i 20-årsåldern. Förhör hålls och anmälan gällande misshandel upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.