30 juli 07:46, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Totalt två personer har omhändertagits för fylleri och en person misstänks för ringa narkotikabrott. En bilist i Lycksele har bötfällts för hög och störande musik.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:24 Ofredande, Skellefteå
Polis beordras till ett hotell i Skellefteå. En man misstänks ha ofredat en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan. Mannen omhändertas med stöd av lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

02:46 Misshandel, Umeå
Polis beordras till en adress i utkanten av Umeå med anledning av en misshandel. När polis kommer till platsen är det lugnt. Två män i 40-45-årsåldern ska vara inblandade, varav en skjutsas av polis till sjukvård. Patrullen håller förhör och anmälan, samt motanmälan gällande misshandel upprättas.

02:49 Misshandel, Lycksele
Polis beordras till ett hotell i Lycksele med anledning av ett bråk ute på en parkering. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande misshandel.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.