31 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

23.30 Kungsbacka, narkotikabrott.
En person kontrolleras på Storgatan av en patrull. Mannen påvisar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

01.35 Falkenberg, brott mot knivlagen.
Vittne ringer in till polisen och berättar att någon roar sig med att kasta knivar vid Tullbroskolan. Polis till plats och kontrollerar två personer och tar knivar m.m. i beslag. Personerna avvisas från platsen.

01.38 Halmstad, misshandel.
En allmänhet vinkar till sig en patrull som passerar förbi och uppvisar en sprucken läpp. Mannen pekar dessutom ut en person som befinner sig intill som polisen kan gripa efter en kortare språngmarsch. Mannen får följa med för fortsatt utredning.

04.11 Halmstad, inbrottsstöld.
Anmälaren tillsammans med hennes kompis ligger och sover i bilen på Styrmansgatan då någon okänd person krossar en ruta på bilen och lyckas komma åt en handväska på insidan. Den okände mannen cyklar sedan från platsen. Polis till platsen som tar uppgifter för en anmälan, ingen gripen i nuläget.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.