31 juli 08:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

00.29 Polis larmades till en restaurang i centrala Motala då en person under 18 år hade visat falsk legitimation. En anmälan om osant intygande har upprättats och personen kördes hem till vårdnadshavare.

01.13 Polis larmades till en adress i området Klockartorpet, Norrköping, med anledning av ett bråk utomhus. Enligt larmet hade skott hörts och flera polispatruller beordrades till området. När polis kom till platsen påträffades en person, en kvinna, med skador i ett ben och hon fördes till sjukhus i ambulans. En person, en man i 30-årsåldern, greps misstänkt för grov misshandel och har, under morgonen, anhållits efter beslut av åklagare.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat viltolyckor och larm om skadegörelse, kontrollerat fordon och hanterat berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.