04 juli 06:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

17.14 Rattfylleri, väg 163 Tanumshede. En lastbil med släp kör av vägen, och föraren, en man, blåser positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument. Han grips som misstänkt för rattfylleri och vårdslöshet i trafik. Ekipaget bärgas från platsen.

22.04 Trafikolycka, smitning, Brunnsbo, Göteborg. Polis och ambulans skickas till Brunnsbo, där en kollision mellan en mopedist och en cyklist inträffat. Cyklisten förs med ambulans till sjukhus. En anmälan smitning från trafikolycksplats skrivs. Det finns ingen misstänkt.

00.25 Våld mot tjänsteman, Sandwalls plats, Borås. Polis skickas till Sandwalls plats efter samtal om bråk på ett café. En man misstänks för att ha slagit en ordningsvakt på stället, och han grips som misstänkt för våld mot tjänsteman.

00.48 Misshandel, Bangatan, Lidköping. En man blir misshandlad av för honom tre okända gärningsmän. Han blöder från huvudet, och polis och ambulans skickas. En anmälan om misshandel skrivs.  Det finns ingen misstänkt.

01.16 Brott mot ordningslagen, Korndalsvägen, Mölndal. Polis skickas till platsen där flera personer uppehåller sig i ett skogsområde. Det är en ravetillställning och polis bedömer att den är att anse som en offentlig tillställning. Misstanke finns även att där säljs narkotika. Det är mycket folk på platsen, och polis upplöser tillställningen. En anmälan brott mot ordningslagen skrivs.

04.16 Brand, Krangatan, Alingsås. En bil brinner på en parkering, och polis samt räddningstjänst skickas till platsen. Branden släcks, och polis skriver en anmälan skadegörelse genom brand.

Misshandel, relation, polisområde Storgöteborg. Polis skickas till en bostad där en kvinna uppges ha misshandlat mannen hon har en relation med tillhygge. Kvinnan hämtas till förhör misstänkt för misshandel.

Misshandel, barnfridsbrott, relation, Polisområde Storgöteborg. Polis skickas till en bostad där en kvinna blivit slagen av en man hon tidigare haft en relation med. Det finns barn i bostaden som bevittnat händelsen. Anmälan gällande misshandel samt barnfridsbrott skrivs. Kvinnan behövde inte vård i samband med händelsen.

02.06 Misshandel, Östra Nordstaden. Polis skickas till platsen där en kvinna ska ligga skadad på marken vid ett övergångsställe. Kvinnan förs med ambulans till sjukhus, och polis skriver två anmälningar om misshandel. Det finns inga uppgifter om någon misstänkt för händelsen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.