04 juli 07:37, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

17.42 Grov stöld genom inbrott, Nyhem Halmstad. Polis skickas till Nyhem där en anmälare kommit hem till sin bostad och upptäckt att det skett ett inbrott. En anmälan grov stöld genom inrott skrivs.

21.34 Misshandel, Nyhem. Polis skickas till Nyhem efter samtal om misshandel. En man uppger att han blivit slagen i ansiktet, och en annan man att han blivit slagen då han gått emellan en pågående misshandel. Två anmälningar skrivs.

22.22 Muissbruk av urkund, Västergatan Kungsbacka. Polis vinkas in av vakter, där en ung man använt en annan persons id-handling. En anmälan ,issbruk av urkund skrivs.

01.17 Våld mot tjänsteman, Storgatan, Halmstad. En man grips som misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd mot ordningsvakter på ett uteställe. Mannen omhändertas av polis enligt lagen om berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.