04 juli 09:08, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

Sammanfattning av kvällen och natten i Örebro län

20:25: Polisen larmades till en adress i Nora efter att en man misshandlat en kvinna i nära relation. Kvinnan behövde inte uppsöka vård för sina skador. Mannen greps på platsen misstänkt för misshandel, grovt olaga hot och barnfridsbrott. Han är numera anhållen.

02:16: Polis kallades till Stortorget i Örebro efter att en man i 20-årsåldern knivskurit en kvinna i 20-årsåldern. Kvinnan fördes till sjukhus och mannen greps på platsen. Han är numera anhållen misstänkt för grov misshandel.

Karlskoga kvällen och natten: Flera samtal gällande högt spelande fordon hanterades av polis under kvällen och natten i Karlskoga. I samband med detta avvisades flera personer av polis.

Vi fick samtal om en stökig fest i Karlskoga strax efter kl 01. Vid kontroll visade det sig handla om en fest med 50-60 ungdomar på plats. Festen stängdes ner och föräldrarkontakt togs-

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.