Uppdaterad 08 juli 08:36

08 juli 01:34, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

01:36 - Lugn start på natten

Två viltolyckor har hittills inträffat, inga personskador rapporterade.

01:27 - Stöld. Marielund, Östersund

Polis kallas till en adress där en motorcykel stulits. Motorcykeln har kort därefter kunnat återtas av ägaren. Den misstänkte personen är inte kvar på platsen. Polis skriver anmälan. 

03:14 - Brand. Åre

Innehållet i en soptunna har börjat brinna. Branden var nära fordon och hus och ingen naturlig förklaring har hittills hittats. Polis skriver anmälan gällande mordbrand.

05:04 - Lugnt i länet 

05:44 - Stöld/häleri. Östersund

Polis kontrollerar en man med en cykel. Uppgifter till polis på plats gör att mannen blir misstänkt för stöld/häleri av cykeln samt även misstänkt för narkotikabrott, innehav. Polis skriver anmälan.

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering kl 08:33 (av Elisabeth Glaas, presstalesperson)

05:38 Trafikkontroll, Strömsund
Som en följd av arbetet med medborgarlöftena utförde polis en kontroll vid Bredkälen. Två ordningsböter utfärdades med anledning av hastighetsöverträdelser. Hastigheterna uppmättes till 98 respektive 117 kilometer i timmen på en 80-sträcka. Ena förarens körkort omhändertogs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.