08 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Jenny Widén.

02.36 Tibro, olovlig körning
På Villagatan stoppas en bilist för kontroll. Förare av bilen visar sig vara en pojke som endast är 14 år gammal. Han körs hem till sina föräldrar och en anmälan om olovlig körning upprättas.

03.29 Tjörn, inbrott
I Skärhamn vaknar ett par av att en person är inne i deras sommarstuga. När personen märker att hen är upptäckt springer hen ut och försvinner från platsen på en moped. Troligtvis har personen tagit sig in via garaget. Troligtvis har det stulits några vinflaskor från stugan. Polisen har varit på platsen och en anmälan om stöld genom inbrott har skrivits.

05.20 Essunga, trafikolycka
På länsväg 186 vid Bäreberg har en timmerlastbil vält och ligger över vägen. Även en hel del timmer har åkt av och ligger på vägen. Enligt uppgifter från platsen är vägen helt avstängd och beräknas vara det fram till klockan 13.00. Inga personskador.

Misshandel i relation, Polisområde Storgöteborg
Från en bostad hör grannar hur en kvinna skriker. Polis åker till platsen och det visar sig att kvinnan blivit slagen i huvudet samt dragen i håret av en man som är hennes sambo. Hon behövde inte åka med till sjukhus. Mannen var kvar i bostaden och han greps misstänkt för misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.